fredag 19 augusti 2011

Hihi

Här var han 2 veckor, och då tyckte vi att han var stor. Lilla plutten. Vilka små lår, Och mycket hår, det mesta har skavts bort nu. Han har kvar det i nacken och mitt på huvet, men sen ser det ut som att man rakat bort en rand runtom.

1 kommentar:

  1. Åh, jag tycker att bebisar har så söta rumpor när de ligger nakna på mage. rumporna är så SMÅ! Man har ju vant sig vid hur de ser ut med blöja på så när de ligger helnakna så ser den så jättejätteliten ut. :) haha

    Ja, men jag ska nog vara glad ändå att jag inte får så mycket anonyma kommentarer. Jag fick mer innan jag blev gravid. Dock så minns jag en som kommenterade flera gånger och anklagade mig för att skämmas över min graviditet eftersom jag väntade ENDA till vecka 12 med att gå ut med den? Say what? Skämmas? :) haha.

    Nej, fi fän. Det är därför jag är så less över att de jeansen jag köpte i början av sommaren blivit så små. Det va visserligen på rea men ändå. Jag har till coh med sytt in dem en gång men kan inte sy in dem me dutan att de blir konstiga. :)

    SvaraRadera