tisdag 20 september 2011

Smakis

Idag ska Vincent få smaka lite mat för första gången.




Det blir Potatis idag






Eventuellt att han får smaka lite sånt här:
Köpte en sån förpackning idag. Verkar ju bra.. Har faktiskt inte tänkt göra all mat själv sen, får väl se hur kul det är. Man dör ju inte om man äter färdigköpt ibland, även om vissa verkar tro det :P

3 kommentarer:

  1. Jo man DÖR !!!! :P

    Hhaha nej. Våra barn fick smakis till lunch iaf. För jag är själv jätte dålig på att äta lunch och tycke rinte om att laga mat 2 ggr om dagen... Men till middag blev det oftast hemmalagat. Ska man tex göra nåt med köttfärs så kan man koka köttfärsbollar .. För stekt ska de ju inte ha. Men krydda lite. Även om "alla" säger att man inte ska krydda så gör det. För hur kul är det att äta smaklöst? Sen kan man ju göra det mesta i samma gryta, kanske bara ta upp barnets mat tidigare innan man kryddar med stakrare grejer.

    Men en sak jag hört är att man ska vänta lite med det goda. Som fruktpuréer. Just för att det är så gått att barnet kanske bara gillar dem tillslut ....

    Men jag vet inte. Det är alltid så måna "moral tanter" runt barn och bebisar. Gör det du tycker blir bäst för Vincent! :) Det är ju ändå ni föräldrar som känner honom bäst! :)

    Kan rekomendera gröten till barn. Den som smakar äpple/päron (?) älskade våra barn. Så kan man lägga på plommonpure eller annan fruktpure :)

    Va beredd med kameran bara för det kommer bli en MASSA roliga miner !!!! ;D

    KRAAAAAM

    SvaraRadera
  2. Är det mig du syftar på eller?:-P

    SvaraRadera
  3. Ja 23 är en guldig ålder tycker jag ;)
    Åh de där frukt blandningarna hittade inte jag när jag köpte gröt idag! Det måste jag kolla efter nästa gång! Det är så spännande nu när man får börja med lite smakisar :)

    SvaraRadera