fredag 20 september 2013

Tur man har hjälp att städa köket





Idag var jag stolt med glädjetårar i ögonen påväg hem från dagis, varm i hjärtat! Han har inte haft något utbrott på hela dagen, personalen berättade att de har provat förbereda honom innan de ska byta aktivitet, typ lek till samling, lek till lunch, och då har det gått bra. Sen har han lekt jättebra med en annan pojke, frågat om han fått låna leksaken, sedan hade de suttit och lekt fantasifullt. Stora hjärtat :)
Det är jobbigt när han får utbrott, redan när vi börjar gå mot dagis på morgonen så säger han att han inte vill, och när vi närmar oss dörren har han börjat gråta "Inte farligt, inte farligt" samtidigt som han kramp-håller fast sig i mig.. har vart riktigt jobbiga mornar att lämna honom. MEN imorse grät han inte ens, han bara kramade en av personalen och sa lite ledsamt "Mamma inte jobbet.. mamma kommer sen".

1 kommentar:

  1. Åhhhhh...det blir varmt i mormorshjärtat!! <3 Sa ju att det skulle bli bättre...dagispersonal är så bra pedagoger! Det är annat än mot gamla sura dagmammor!!! Kram Mormor (Mamma)

    SvaraRadera